Comprem a Figueres

01/10/2021
  • Imatge publicitària de la inicitaiva per impulsar el comerç.
    Imatge publicitària de la inicitaiva per impulsar el comerç.


  • Enguany es celebra la 2a edició de la iniciativa "Comprem a Figueres", que pretén impulsar el sector comercial i hosteler de la ciutat.
    La Bookman Llibreria també hi participem aquesta edició com a establiment adherit! Aprofita la ocasió per triar, remenar i endur-te les teves lectures a preu de ganga!

    En què consisteix?

    L'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans 2 vals de descompte de 10€ a bescanviar per cada 20 euros de compra en els establiments adherits del 01/10/2021 al 15/11/2021.

    Quin requisits cal complir?

    Per poder registrar-te i beneficiar-te dels descomptes has d'estar empadronat/ada a Figueres i tenir entre 26 i 64 anys ambdós inclosos(condicions en data 31/12/2020).

    Com aconsegueixo els vals?

    Pots aconseguir els teus vals de descompte AQUÍ o dirigint-te a l’Oficina de Turisme de la Plaça de l’Escorxador, 2 (cal que portis el teu document d’identitat).

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades