Fas 6 anys. Tria un llibre! 2022

05/10/2022
  • Del 15 d’octubre al 30 de novembre torna la Campanya Fas 6 anys. TRIA UN LLIBRE, per setena edició. De nou, la Bookman ens sumem a la iniciativa  perquè els primers lectors puguin gaudir de la seva tria!

    Amb l’objectiu que els nens descobreixin les llibreries acompanyats d’un adult i es motivin a començar la seva pròpia biblioteca, torna aquesta campanya que incentiva la lectura.

    Els nens i nenes que han fet o faran 6 anys durant el 2022, han de rebre a casa una targeta que els convida a anar a la llibreria. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada, i si l’import és inferior, es queda al pot de la campanya.

    La Bookman és una de les llibreries adherides al Gremi de Llibreters i hi podreu bescanviar el cupó pel llibre que més agradi a l’infant. Disposem d’un ampli i acurat ventall de llibres destinats als primers lectors i, tal com hem fet en anteriors campanyes, estarem encantats d’assessorar-vos.

    TROBA’NS al Carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres!

    La campanya es du a terme des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb el Gremi d’Editors, l’Associació d’editors en llengua catalana,  i el Gremi de Llibreters.


    NOTA: Si no reps correctament la targeta, envia un correu a fas6anys@gencat.cat indicant en el tema “Targeta no rebuda” i detallant nom i cognoms de l’infant. Sense el nom no es pot obtenir el codi que servirà per bescanviar el cupó. Després del 30 de novembre no s’atenen més peticions.

    Consulta totes les condicions al web de la campanya:

    Web de la campanya de la Generalitat


  • ATENCIÓ! Ara també pots bescanviar el cupó del "Fas 6 anys. Tria un llibre" a través del nostre web!

    És molt senzill:
    • Posa a la cistella el llibre considerat per a l'infant d'aquesta edat. (Pots afegir més llibres, sempre i quan un sigui de literatura infantil o adequat per als 6 anys.)
    • En el procés de pagament trobaràs un apartat de comentaris on has d'anotar el nom complet de l'infant i el codi del cupó.
    • Realitza el pagament i, un cop comprovades les dades, en un període de 1-2 dies et farem el retorn de l'import corresponent als 13€ o, si el preu del llibre escollit és inferior, l'import d'aquest.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades