Guanyadors sorteig "Pinta el teu monstre" d'Agus&Monsters

25/10/2022
  • Benvolguts/des,

    Com ja sabeu, a la festa del llibre SALVADOR d'Agus&Monsters vau crear entre tots un dibuix molt monstruós del que se n'han fet làmines per acolorir.
    Entre totes les làmines monstruoses pintades que hem rebut a la llibreria, avui hem fet el sorteig. Una mà innocent ha triat a l'atzar 5 làmines guanyadores que corresponen als següents participants:

    Jan Augas Vila
    Santi Morcillo Pou
    Genís Masó Vinyes
    Oriol Coll Planas
    Sara Garriga Costa

    Enhorabona! Els afortunats/des del sorteig podran recollir a la llibreria ANIMALADA, el proper llibre d'Agus&Monsters signat pels autors, tan bon punt es publiqui.

    Gràcies a tots els participants i us esperem a la pròxima!

  • Làmines guanyadores del sorteig

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades