Ressenya: Rey Blanco

03/12/2020
  • “ESPERO QUE NO TE HA YAS OLVIDADO DE MÍ. ¿JUGAMOS?

    Cuando Antonia Scott recibe este mensaje, sabe muy bien quién se lo envía. También sabe que ese juego es casi imposible de ganar. Pero a Antonia no le gusta perder. Después de todo este tiempo huyendo, la realidad ha acabado alcanzándola. Antonia es cinturón negro en mentirse a sí misma, pero ahora tiene claro que si pierde esta batalla, las habrá perdido todas. -La reina es la figura más poderosa del tablero -dice el Rey Blanco-. Pero por poderosa que sea una pieza de ajedrez, nunca debe olvidar que hay una mano que la mueve. -Eso ya lo veremos-, responde Antonia. EL FINAL ES SOLO EL PRINCIPIO”

  • REY BLANCO

    Juan Gómez-Jurado


    Editorial: Ediciones B

    Data publicació: novembre de 2020
    ISBN: 978-84-666-6854-5
    EAN: 9788466668545
    Format: tapa dura
    Pàgines: 528
    PVP: 20,90€
    Idioma: castellà
    Gènere/matèria: novel·la negra, thriller, criminal…

    L'autor
    Juan Gómez-Jurado (Madrid, 1977). És periodista i autor de varies novel·les de gran èxit, traduïdes a més de 40 llengües. Amb el seu thriller, Cicatriz, va arribar al capdamunt de les llistes de best sellers i ja no la deixat amb les següents obres de la trilogía d’Antonia Scott: Reina Roja, Loba Negra i Rey Blanco. Actualment és el presentador del programa divulgatiu El condensador de fluzo a la 2 de TVE, col·laborador en varis mitjans i cocreador del podcast Cinemascopazo, Todopoderosos i Aquí hay dragones.
  • Ressenya

    Abans de llegir la tercera entrega de la trilogia d’Antonia Scott, Rey Blanco, us recomano que us relaxeu i agafeu molt d’aire, perquè un cop comenceu a llegir aquest llibre no podreu deixar-lo. L’autor, en Juan Gómez-Jurado, ens brinda un thriller ple d’acció, vibrant, amb una tensió brutal, unes escenes memorables i uns diàlegs hilarants, tot plegat per enganxar-te i no et deixar-te anar fins que arribes a la pàgina 528.

    Pel que fa a la història, Jon i Antonia tornen a treballar plegats per resoldre a contrarellotge uns casos que els hi faran replantejar creences i actituds que creien impertorbables, però que poden caure si se sap quines tecles s’han de tocar. A tot això, Antonia guanya lideratge alhora que es fa cada cop més conscient de les seves supercapacitats intelectuals i de deducció. En Jon, que no és que estigui gras, també haurà de fer el cor fort i fer d’autèntic escuder i suport de l’Antonia. Mentrestant, a Mentor també li toca rendir comptes amb el passat i intentar que no li esquitxi en el present.

    Sobretot tingueu en compte que per poder gaudir i entendre al 100% aquest llibre és imprescindible haver llegit prèviament els dos llibres anteriors de la saga (Reina Roja i Loba Negra), sobretot el primer, Reina Roja, ja que s’hi fan referències constants.

    Rey Blanco és un colofó genial per tancar, esperem que només de moment, la saga d’Antonia Scott i Jon Gutiérrez, uns personatges que ja ocupen un lloc privilegiat en l’imaginari col·lectiu dels amants de la novel·la negra a casa nsotra.

    Personalment Rey Blanco és el llibre que més he gaudit d’aquesta saga.


  • Valoració final

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades