Sant Jordi 2021 a la Bookman

18/04/2021
  • Bookmaniàtics! Sant Jordi ja el tenim a tocar i estem ansiosos per tornar a celebrar amb vosaltres la gran festa del llibre i la rosa! 

    Malgrat la incertesa d'aquestes setmanes, sembla que finalment es podrà celebrar a Figueres amb certa normalitat. Ententent com a normalitat les restriccions d'accés, les mesures d'higiène, les cues,... Cues i esperes que podeu evitar:

    • Avançant la vostra compra. Vinguent amb tranquilitat a la llibreria abans de la diada podreu trobar més varietat de títols i consultar amb calma al llibreter.
    • Si ja teniu clara la vostra tria, podeu comprar els llibres disponibles al web i recollir-los així que us avisem que la comanda està llesta. 
    • També podeu comprar els llibres al web i rebre'ls còmodament a casa, és clar. Que arribin abans de Sant Jordi, ja és una altra història!


    En qualsevol cas, el 23 d'abril ens trobareu a la parada de la Rambla de Figueres de 8:30h a 21h i a la llibreria de 9:00h a 21h
  • SIGNATURES D'AUTORS


    Enguany també passaran per la parada de la Bookman alguns autors per dedicar les seves obres. Signaran en el següent horari:
  • 11 a 12h / Joan Armangué signarà "Històries d'Alcalde"

    Joan Armangué planteja en aquest llibre un relat molt personal de la seva trajectòria política. Darrere d’aquesta visió es reflecteix el treball incansable de l’home que vivia i es desvivia per Figueres els dotze anys que en va ser alcalde, del 1995 al 2007. Al llarg d’aquestes seixanta-dues històries, algunes políticament incorrectes, Armangué parla d’ell, només faltaria, però no únicament: també de gent, amics i adversaris; d’estil de govern; de visió de la ciutat. Armangué tenia, i encara té per a Figueres, un projecte de ciutat com n’hi ha hagut pocs.
  • 12 a 13h / Joan Manuel Soldevilla signarà "AUTOPISTA"

    Quan el seu món es desmunta en un instant, una mare de família decideix fer justícia pel seu compte.

    L’Andrea i els seus petits fills–en Santi, en Víctor i en David–emprenen un llarg viatge en cotxe després de patir una terrible desgràcia. El que sembla una plàcida excursió terapèutica és, en realitat, un salvatge i obsessiu projecte criminal que els arrossega a tots, potser perquè la família que assassina unida es manté unida.

  • 16 a 17h / Jacint Casademont signarà el còmic "Maleïts Malparits"

    Un còmic publicat en català dels autors Jacint Casademont i Jaume Fibla (responsables del podcast d’humor Maleïts Malparits) que dibuixen, escriuen i protagonitzen el seu salt a les vinyetes. Dos còmics en un, al ser una edició reversible, en els quals trobem diferents aventures on l’humor i la ficció fantàstica es donen de la mà i presenten la versió més esbojarrada d’aquests podcasters.
  • 17h a 18h / M. Mercè Cuartiella signarà "El món sense l'Oriol Gante"

    L'Oriol Gante mor a l'hospital el 12 de febrer de 2010 a causa d'un accident de trànsit. Enrere deixa filla, exdona i parella nova, pare i madrastra, oncle i amics. Era massa d'hora per a la seva desaparició: nomes tenia quaranta-quatre anys i li quedaven moltes coses per fer. Era "un paio amb sort fins al dia últim en que es va matar"", tal com el recorda un dels amics.
    Deu anys despres, la seva absencia encara marca la vida d'aquells que tenia a prop, de maneres diverses i amb intensitat variable, amb enyor o amb la voluntat de seguir el curs de les seves existencies.
  • 18 a 19h / Joan Manuel Soldevilla signarà "Don Osito Marquina"

    A través de la història d’aquesta joguina que gairebé cau en l’oblit, som testimonis d’alguns dels anys més dolços de la infància i joventut dels Dalí i García Lorca. Un preciós àlbum il·lustrat narrat de manera epistolar per Don Osito Marquina, que és testimoni de la vida dels germans Dalí. Les il·lustracions de Zuzanna Celej, fent servir magistralment la tècnica del collage, fa d’aquest llibre una obra d’art. En l’actualitat es pot visitar a Don Osito Marquina en el Museu del Joguet de Figueres.
  • 19 a 20h/ Jordi Casals signarà "Fes picar els anells"

    L’Eva és una noia de catorze anys que encara no s’ha adaptat a una nova vida a Figueres, ciutat on s’ha traslladat amb en Jordi —el seu germà— i el seu pare, un enginyer que ha perdut la feina i que juga a fer d’inventor.Enyorada de tot el que ha deixat enrere, està a punt de tocar fons quan una nit el pare li mostra el seu invent definitiu: uns anells teletransportadors que a més de fer-los rics podrien convertir el món en un lloc millor.Quan el pare desapareix sense deixar rastre, l’Eva i en Jordi, acompanyats del seu amic Marc, s’endinsaran en una investigació que els portarà a descobrir un món tèrbol ple d’interessos amagats.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades