• Batman: Epílogo

    Snyder, Scott/Tynion IV, James ECC Comic Ref. 9788417644147 Altres llibres del mateix autor
    Una era llega a su fin... Gotham ya está a salvo del maligno Bloom gracias a Jim Gordon y Bruce Wayne, que vuelve a ser Batman. Pero un misterioso apagón sume la ciudad en la negrura y el Caballero Oscuro se dispone a averiguar la causa en una historia muy especial, que además responde a la incógnit...
    Ample: 168 cm Llarg: 257 cm Peso: 250 gr
    No el tenim però te'l demanem
    14,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17644-14-7
    • Enquadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/10/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Snyder, Scott/Tynion IV, James
    • Traductors : Tobar Pastor, Felip
    • Il·lustradors : Capullo, Greg/Fawkes, Ray/Rossmo, Riley/Antonio, Roge
    • Número de pàgines : 120
    Una era llega a su fin... Gotham ya está a salvo del maligno Bloom gracias a Jim Gordon y Bruce Wayne, que vuelve a ser Batman. Pero un misterioso apagón sume la ciudad en la negrura y el Caballero Oscuro se dispone a averiguar la causa en una historia muy especial, que además responde a la incógnita de lo que “Gotham es”, abierta con El Tribunal de los Búhos, y que marca el desenlace de una época.

    En este Epílogo no solo Scott Snyder y Greg Capullo rubrican sus años al frente del personaje; también otros autores nos permiten asistir al presente de un Bruce Wayne que ha logrado recobrar su memoria... y al pasado y al futuro de Batman a partir de todo lo visto en esta etapa para el recuerdo. Se trata historias situadas tras los sucesos de los tomos previos, Batman: El Tribunal de los Búhos, Batman: La muerte de la familia, Batman: Ciudad secreta, Batman: Ciudad oscura, Batman: Vigilancia nocturna, Batman: Final del juego, Batman: Superpesado y Batman: Bloom.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades