• Rumble #05. Cosas remotas

    Arcudi, John/Rubín, David Astiberri Ediciones Ref. 9788417575748 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¡Ah del barco! En este quinto volumen de 'Rumble', la serie creada por John Arcudi y James Harren, sus protagonistas se echan a la mar y se embarcan en un apasionante periplo en busca del corazón inmortal del dios guerrero Rathraq. Sin embargo, lo que encuentran va mucho más allá de lo esperado: vie...
    Ample: 170 cm Llarg: 260 cm Peso: 250 gr
    No el tenim però te'l demanem
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17575-74-8
    • Enquadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/01/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Arcudi, John/Rubín, David
    • Traductors : Palmer Yáñez, Óscar
    • Número de pàgines : 160
    • Col·lecció : Rumble
    • Número de col·lecció : 05
    ¡Ah del barco! En este quinto volumen de 'Rumble', la serie creada por John Arcudi y James Harren, sus protagonistas se echan a la mar y se embarcan en un apasionante periplo en busca del corazón inmortal del dios guerrero Rathraq. Sin embargo, lo que encuentran va mucho más allá de lo esperado: viejos demonios y amores salen a la luz. El pasado se convierte en el futuro. Demasiado para un simple mortal como Bobby, que se ve superado por las circunstancias.

    Los lápices de David Rubín se engrandecen en este nuevo giro a 'Rumble' de John Arcudi. El dibujante gallego aprovecha esta odisea para descargar toda su fuerza, creando un nuevo imaginario vibrante de color. Del lago Kitchuron, donde se encuentra el corazón del guerrero, a la isla paradisiaca donde los sueños se hacen realidad. Todo
    es posible en 'Rumble'.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades