• Los aristócratas #01

    Castelli, Alfredo/Tacconi, Ferdinando Ponent Mon Ref. 9788417318796 Altres llibres del mateix autor
    Creado en 1973 por Alfredo Castelli y Ferdinando Tacconi, y publicado en más de quince países, ¡por fin Los Aristócratas se presenta en una edición completa!Gli Aristocratici es una tira cómica italiana creada en 1973 por Alfredo Castelli y Ferdinando Tacconi. Los cómics fueron publicados por primer...
    Dimensions: 293 x 220 x 15 cm Peso: 900 gr
    No el tenim però te'l demanem
    39,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17318-79-6
    • Enquadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/02/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Castelli, Alfredo/Tacconi, Ferdinando
    • Número de pàgines : 196
    Creado en 1973 por Alfredo Castelli y Ferdinando Tacconi, y publicado en más de quince países, ¡por fin Los Aristócratas se presenta en una edición completa!
    Gli Aristocratici es una tira cómica italiana creada en 1973 por Alfredo Castelli y Ferdinando Tacconi. Los cómics fueron publicados por primera vez en la revista de cómics Il Corriere dei Ragazzi. Se trata de un grupo de ladrones aristocráticos que donan a la caridad el dinero de sus robos. A lo largo de sus historias también se encuentran personajes de la literatura y del cine como Sherlock Holmes, James Bond o el inspector Clouseau, mezclando hechos reales con ficción. El conde inefable, la bella Jean, el fenomenal Álvaro, el poderoso Moose y el brillante Fritz: ¡aquí está el grupo británico de caballeros más impecable jamás visto!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades