Ara que ja saps qui som...

Vine'ns a veure

Si tens qualsevol dubte o petició, ens pots escriure un email a info@llibreriabookman.com o emplenar el següent  formulari. Et contestarem tan aviat com ens sigui possible.

També pots trucar-nos o venir en persona, de tota la vida.

HORARI: 
De dilluns a divendres, de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h
Dissabte matí, de 9:30h a 13:30h

On som?

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable La Bookman Llibreria. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a c/Sant Llàtzer, 17  17600 – Figueres (Girona), o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@llibreriabookman.com.