Et deus preguntar...

Què és La Bookman?

La Bookman Llibreria (Figueres)

La Bookman va néixer l’abril de 2016 de la necessitat d’enriquir el teixit cultural de Figueres i comarca. Des de bon principi, la llibreria posa el focus sobre la literatura i gèneres de ficció : novel·la, ciència ficció, fantasia, policíaca i criminal, còmics (europeu, americà i manga) i el gran ventall d’infantil i juvenil.

Per tal de dinamitzar l’espai, programem periòdicament activitats relacionades amb obres, gèneres i autors que ens permeten conèixer-los més i on es creen sinèrgies i debats interessants.

El nostre major plaer és que trobeu el millor tracte i atenció, així com un espai agradable on us sentiu com a casa, envoltats de bona literatura.

Qui som?

Rere el taulell de La Bookman hi trobareu a en Francesc Llopis “Franchu”, llibreter apassionat, humorista gràfic i amant del gènere seqüencial, format en màrqueting i cooperativisme, que va provar a fer de llibreter i en va fer vocació.

Donant-li suport, la Judit Frigola, il·lustradora i companya de batalles, lectora empedreïda, formada en disseny gràfic i il·lustració, és l’artífex de les idees bojes de la llibreria.

Diuen que a les llibreries s’hi respira l’ànima del llibreter que les regenta. No ho sabem això. El que sí sabem és que l’hi posem tota. I que per un sol de vosaltres que torna satisfet de la seva tria, paga la pena tot.

Lectures per a tots els públics!

Què pots trobar-hi?

El nostre fons

Narrativa, Novel·la Negra, Ciència Ficció, Fantasia, Còmic i tot per a Infantil i Juvenil. Les darreres novetats en llibres i còmics, així com els clàssics de capçalera.

Servei d’encàrrec

Si el que busques no ho tenim, t’ho portem. Així de senzill.

Actes i presentacions

Gaudim programant activitats com xerrades, presentacions de llibres o tallers, als quals tothom està convidat.

Atenció al client

Deixa’t assessorar, pregunta'ns sense complexes. El bon tracte ens diferencia de les grans superfícies impersonals i les plataformes digitals.

Espai acollidor

Passeja tranquil, mira, tria un o varis títols i pren seient. Aquí no hi ha pressa.

Marxandatge

Entre tant de llibre, també comptem amb articles de regal relacionats amb el món del còmic, el cinema i la televisió.