• Star Wars Heredero del Imperio (novela)

    Zahn, Timothy Planeta DeAgostini, S. A. Ref. 9788416543854 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Cinco años después de la destrucción de la Estrella de la Muerte y la derrota de Darth Vader y el Emperador, la galaxia se esfuerza por curar las heridas de la guerra. La princesa Leia y Han Solo están casados y esperan gemelos, y Luke Skywalker se ha convertido en el primero de una esperada estirpe...
    Dimensions: 225 x 140 x 28 cm Peso: 462 gr
    No el tenim però te'l demanem
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16543-85-4
    • Enquadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/04/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Zahn, Timothy
    • Traductors : Muñoz Cunill, Jaume
    • Número de pàgines : 464
    • Col·lecció : Star Wars: Novelas

    Cinco años después de la destrucción de la Estrella de la Muerte y la derrota de Darth Vader y el Emperador, la galaxia se esfuerza por curar las heridas de la guerra. La princesa Leia y Han Solo están casados y esperan gemelos, y Luke Skywalker se ha convertido en el primero de una esperada estirpe de nuevos caballeros Jedi.


    Pero a miles de años luz de ahí se encuentra el último acólito del Emperador, el brillante y mortífero Gran Almirante Thrawn, que se ha apoderado de los restos de la flota imperial y la ha apuntado al frágil corazón de la Nueva República. Este oficial tan singular ha hecho dos descubrimientos vitales que podrían llegar a destruir todo aquello por lo que tanto han luchado los valientes de la Alianza Rebelde.


    Star Wars: Heir to the Empire 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades