• DIAMANT D'HERKIMER

    Frigola Fontacaba, David AUTOEDITOR Ref. 9999900000122 Altres llibres del mateix autor
    El Diamant d'Herkimer és la fascinant aventura per la que en Romeu, intentant escriure el seu primer llibre després d'una vida avorrida, esdevé objecte de somnis estranys que el portaran a enfrontar-se contra sí mateix per mitjà de viatges des del present al passat fins el futur, on coneixerà nous a...
    Peso: 250 gr
    Disponible
    15,00 €
  • Descripció

    • Enquadernació : Rústica
    • Data d'edició : 06/01/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Frigola Fontacaba, David
    • Número de pàgines : 431
    El Diamant d'Herkimer és la fascinant aventura per la que en Romeu, intentant escriure el seu primer llibre després d'una vida avorrida, esdevé objecte de somnis estranys que el portaran a enfrontar-se contra sí mateix per mitjà de viatges des del present al passat fins el futur, on coneixerà nous amics i també personatges infames que l'empenyeran fins a les portes de l'abisme.

    Sense fugir de la ficció, la història comprèn moltes dosis de realisme que apropen el lector i l'absorbeixen fins a l'inevitable final a través d'un camí no lliure d'obstacles constants, de sorpreses sobrevingudes, d'amors i passions inesperades, de desastres i terrors inconscients, intentant superar-se pas a pas i dia a dia.

    Per molts El Diamant d'Herkimer ha esdevingut una novel·la recomanable, per d'altres entranyable, divertida i també suggerent que fusiona diversos estils com és la fantasia, la història, la ficció, la realitat, el misteri, les forces ocultes, les teràpies alternatives i unes bones dosis d'autoajuda que aconsegeixen establir una harmonia perfecte en el seu conjunt.
    No et quedis sense prendre part d'aquesta aventura, descobreix-la i gaudeix-la, conscient de quin a fins punt els humans podem errar i encertar els nostres camins cap als nostres destins.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades