• La casa de la frontera

    Vallbona, Rafael EDICIONS 62 Ref. 9788429776133 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La casa de la frontera és un establiment situat al barri de la duana de Puigcerdà, al bell mig de la ratlla amb França. Des del 1892, quan dos cerdans la van comprar per instal·lar-hi un hostal que pertany a la família Grau.El dia de la jubilació, mentre apaga per darrera vegada les neveres i els ll...
    Ample: 150 cm Llarg: 230 cm Peso: 250 gr
    No el tenim però te'l demanem
    20,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-7613-3
    • Enquadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/08/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Vallbona, Rafael
    • Número de pàgines : 304
    • Col·lecció : El Balancí

    La casa de la frontera és un establiment situat al barri de la duana de Puigcerdà, al bell mig de la ratlla amb França. Des del 1892, quan dos cerdans la van comprar per instal·lar-hi un hostal que pertany a la família Grau.


    El dia de la jubilació, mentre apaga per darrera vegada les neveres i els llums de la botiga, la Carme repassa la vida de la seva família 02013;des dels rebesavis fins els fills- i recorda sense nostàlgies la història d02019;aquesta casa fronterera. Un lloc de pas, on s02019;hi han encreuat molts destins 02013;aventurers, fugitius o exiliats- i que enmig d02019;un paisatge imponent, ha estat testimoni d02019;alguns dels episodis més rellevants que han transformat la Cerdanya i tot el país des de finals del segle XIX fins ara: des de l'última carlinada, la Setmana Tràgica fins a la Guerra Civil, la misèria de la postguerra, l02019;auge del turisme o la perforació del túnel del Cadí.


    Amb una reconstrucció històrica ben travada, movent-se entre el present i el passat, i jugant amb una doble perspectiva de realitat i ficció, Rafael Vallbona ha escrit un fresc del segle XX, una novel·la coral que manté la intriga i l02019;emoció per una terra i uns personatges que han deixat la seva petja en la història. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades