• L'home de lava

    Molina Masip, Anna Edicions Saldonar Ref. 9788494507830 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En Fairbrother és anglès, i en Lars, danès. S'han conegut a Lanzarote. Cap dels dos porta bé això de fer-se gran. Mentre que en Fairbrother intenta donar resposta a les preguntes existencials que li fan rodar el cap, en Lars actua dominat per l'impuls sexual, que centra en una adolescent canària que...
    Ample: 140 cm Llarg: 210 cm Peso: 250 gr
    No el tenim però te'l demanem
    18,00 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 13
    • Col·lecció : Narratives
    • Número de pàgines : 304
    • Autors : Molina Masip, Anna
    • Idioma : CATALÀ
    • Any d'edició : 2016
    • Data d'edició : 01/06/2016
    • Enquadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-945078-3-0
    En Fairbrother és anglès, i en Lars, danès. S'han conegut a Lanzarote. Cap dels dos porta bé això de fer-se gran. Mentre que en Fairbrother intenta donar resposta a les preguntes existencials que li fan rodar el cap, en Lars actua dominat per l'impuls sexual, que centra en una adolescent canària que el desconcerta.
    Mentrestant, en Sigurd, un arquitecte de Copenhaguen de quaranta anys, prova de satisfer l'última voluntat de la seva mare i busca a Barcelona, gairebé obligat, el pare que no ha conegut. Tindrà la col·laboració de la Mimi, una sommelier catalana aficionada a ajudar els altres.
    Totes dues trames conflueixen, i els personatges descobreixen identitats ocultes i facetes de les seves personalitats que ni tan sols havien cregut possibles.
    A 'L'home de lava', una novel·la fresca, neta i alhora perversa, Anna Molina es presenta com una autora que, des de Dinamarca, dóna una perspectiva original sobre la naturalesa de les relacions humanes i la identitat, que sempre són provisionals.
    Fugint de la gravetat, en un to que bascula entre l'humor i la tendresa, la narració posa la lupa sobre unes persones, convencionals o estrambòtiques segons com es miri, que ens agradaria que ens acompanyessin sempre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades