• Alguien como tú (Mi elección #02)

    Benavent, Elisabet DeBolsillo Ref. 9788466329989 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Sugerente, emotiva, f#sica, mental, Alguien como t#, la segunda entrega de «Mi elecci#n» de @BetaCoqueta, te har# arder de deseo... Acelerar# tu coraz#n. T# eliges: #Quieres seguir jugando? Alba se siente culpable. No sabe c#mo actuar.Hugo y Nicol#s se han volatilizado y no puede imaginar su vida s...
    Dimensions: 190 x 125 x 25 cm Peso: 250 gr
    No el tenim però te'l demanem
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-663-2998-9
    • Enquadernació : Butxaca
    • Data d'edició : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Benavent, Elisabet
    • Número de pàgines : 440
    • Col·lecció : Mi elección
    • Número de col·lecció : 02

    Sugerente, emotiva, f#sica, mental, Alguien como t#, la segunda entrega de «Mi elecci#n» de @BetaCoqueta, te har# arder de deseo... Acelerar# tu coraz#n.

    T# eliges: #Quieres seguir jugando?

    Alba se siente culpable. No sabe c#mo actuar.
    Hugo y Nicol#s se han volatilizado y no puede imaginar su vida sin ellos.
    Alba se refugia en su estudio, no quiere ver a nadie.
    Alba empieza a beber para desconectar hasta que Hugo la libera de su culpa.
    Falta Nico para cerrar el c#rculo y que todo vuelva a ser como antes.
    Pero Nico es tozudo, Hugo duda y Alba no quiere tirar la toalla.

    El#sabet Benavent, tambi#n conocida por sus fans como @BetaCoqueta, es la autora de las exitosas «Saga Valeria», «Saga Silvia», la trilog#a «Mi elecci#n», la bilog#a «Horizonte Martina» y la novela Mi isla.

    Alguien como t# es el segundo libro de la trilog#a «Mi elecci#n», una historia de amor en estado puro, de la atracci#n entre opuestos y de la necesidad de olvidar los prejuicios para simplemente amor.

    Eng#nchate al fen#meno Alba. #Te vas a enamorar! Sin remedio.

    Las lectoras han dicho...
    «La historia te engancha, los personajes te enamoran, la m#sica te acompa#a y puedes casi oler lo que cocinan. El#sabet Benavent es, en mi opini#n, la mejor en este g#nero.»

    «Incre#ble, te creces, no tengo palabras. La espera va a ser tediosa, madre m#a, qu# libro, jam#s pens# que me podr#a gustar as#, es divertid#simo y emocionante a m#s no poder. Te digo que ten#a que parar de leer para coger aire. Un diez.»

    «Felicidades por tu trabajo y por todo lo que nos hacer sentir.»

    «Genial, como todo lo que escribe El#sabet. Me encantan sus personajes: mujeres fuertes, decididas, atrevidas. Digamos que son una fuente de inspiraci#n. Necesito la tercera parte ya, por favor...»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades