• Alguien como yo (Mi elección #03)

    Benavent, Elisabet DeBolsillo Ref. 9788466329996 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    #ltima entrega de «Mi elecci#n» de @BetaCoqueta, un final de infarto que embriaga y seduce, una experiencia de lectura sugerente y adictiva que cambiar# tu manera de ver el amor para siempre. #Y t#, qu# har#as para ganar la partida? Alba ha recuperado a Nico y se ha alejado de Hugo.Alba intenta que...
    Dimensions: 190 x 125 x 23 cm Peso: 250 gr
    No el tenim però te'l demanem
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-663-2999-6
    • Enquadernació : Butxaca
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Benavent, Elisabet
    • Número de pàgines : 416
    • Col·lecció : Mi elección
    • Número de col·lecció : 03

    #ltima entrega de «Mi elecci#n» de @BetaCoqueta, un final de infarto que embriaga y seduce, una experiencia de lectura sugerente y adictiva que cambiar# tu manera de ver el amor para siempre.

    #Y t#, qu# har#as para ganar la partida?

    Alba ha recuperado a Nico y se ha alejado de Hugo.
    Alba intenta que su relaci#n con Nico funcione.
    Alba echa de menos a Hugo, pero trabaja con #l.
    Alba piensa en Nueva York y decide ser ella misma en Fin de A#o.
    Alba, Nico y Hugo no volver#n a ser quienes eran.

    El#sabet Benavent, tambi#n conocida por sus fans como @BetaCoqueta, es la autora de las exitosas «Saga Valeria», «Saga Silvia», la trilog#a «Mi elecci#n», la bilog#a «Horizonte Martina» y la novela Mi isla.

    Alguien como yo es el cierre de «Mi elecci#n», una trilog#a el#ctrica que atrapa a todo aquel que se atreva a leerla y en la que nada es lo que parece.

    Eng#nchate al fen#meno Alba. #Te vas a enamorar! Sin remedio.

    Las lectoras han dicho...
    «#Hola, El#sabet! Solo quer#a decirte que me va a explotar el cuerpo de la pena por haber terminado tus novelas. Eres maravillosamente buena escribiendo, gracias por tus historias y espero poder seguir so#ando con libros como los tuyos.»

    «#Qu# puedo decir que no hayan dicho ya? #Que me encanta! He re#do, he llorado, ha habido momentos en los que me he quedado sin respiraci#n... Esta supertrilog#a me ha dejado con los pelos de punta, ###maravillosa!!!»

    «El#sabet Benavent ha sabido mantener el list#n alto. Historias divertidas, rom#nticas, er#ticas. Desde Valeria soy una fiel seguidora de su obra.»

    «Maravillosa. Como siempre esta autora nos hace so#ar. Nunca decepciona. Simplemente nos enamora y nos hace vivir la historia como si fuera nuestra.»

    «Esta escritora me encoge el coraz#n. Describe como nadie los sentimientos y te deja con ganas de m#s. Muchas gracias, El#sabet, por escribir. No dejes nunca de hacerlo.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades