Fas 6 anys. Tria un LLIBRE 2020

Del 15 d’octubre al 30 de novembre torna la Campanya Fas 6 anys. TRIA UN LLIBRE , per cinquena edició. De nou, la Bookman ens sumem a la iniciativa  perquè els primers lectors puguin gaudir de la seva tria!

Amb l’objectiu que els nens descobreixin les llibreries acompanyats d’un adult i es motivin a començar la seva pròpia biblioteca, torna aquesta campanya que incentiva la lectura.

Els nens i nenes que han fet o faran 6 anys durant el 2020, han de rebre a casa una targeta que els convida a anar a la llibreria. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre  que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada, i si l’import és inferior, es queda al pot de la campanya.

La Bookman és una de les llibreries adherides al Gremi de Llibreters i hi podreu bescanviar el cupó pel llibre que més agradi a l’infant. Disposem d’un ampli i acurat ventall de llibres destinats als primers lectors i, tal com hem fet en anteriors campanyes, estarem encantats d’assessorar-vos.

TROBA’NS al Carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres!

La campanya es du a terme des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb el Gremi d’Editors, l’Associació d’editors en llengua catalana,  i el Gremi de Llibreters.

 

NOTA: Si no reps correctament la targeta, envia un correu a fas6anys@gencat.cat indicant en el tema “Targeta no rebuda” i detallant nom i cognoms de l’infant. Sense el nom no es pot obtenir el codi que servirà per bescanviar el cupó. Després del 30 de novembre no s’atenen més peticions.

Web de la campanya de la Generalitat