02/10 (19h) Presentació de “Demà tindrem sort”

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre Demà tindrem sort, que tindrà lloc el proper dimecres 2 d’octubre a les 19.00h a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17, de Figueres.

En aquest acte contarem amb la presència de la seva autora, Núria Martí Constans, de Joan Pacheco, amb qui s’ha basat la novel·la i protagonista del curtmetratge, així com del director del mateix, Jack Gou.

Us hi esperem!

 

DEMÀ TINDREM SORT / Núria Martí Constans

Editorial: Curbet Edicions
Data publicació:
ISBN: 978-84-948275-2-5
Format: RústicaPàgines: 242
PVP: 18,00€
Idioma: català
Gènere/matèria: històrica
Mides: 15x21cm

 

 

 

 

 

SINOPSI

Joan Pacheco té vuit anys quan l’any 1939 travessa la frontera francesa a peu, al costat de milers de persones que fugen de l’avanç de les tropes de Franco. Són els últims dies de la Guerra Civil espanyola i, passada la ratlla, en Joan comença el camí de l’exili, que el durà a recórrer França d’un cap a l’altre, en una llarga odissea.

El seu testimoni, novel·lat per Núria Martí Constans, ens fa memòria d’un passat que cal tenir ben present. Aquesta és una història, a vegades dura i a vegades tendra, que –tal com diu Ricard Martorano al pròleg– “no deixa indiferent”.

 

L’AUTORA:NÚRIA MARTÍ CONSTANS

Va néixer a Calella de la Costa l’any 1966. Va passar la infantesa a Blanes i la joventut entre la vila marinera i Girona, fins que el 1990 s’instal·là definitivament a la ciutat.
Llicenciada en Filologia catalana, es dedica a l’ensenyament per a adults al Consorci per a la Normalització Lingüística, feina que compagina amb l’escriptura.

Ha publicat la novel·la Hores prohibides (2009), finalista del XXVII Premi Just M. Casero, en la qual narra la passió amorosa d’una jove a la Girona de principis de segle XX. És autora també de les novel·les de Lectura Fàcil Les mateixes estrelles (2010), Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil, i Trampa de foc (2011), ambdues de pròxima aparició en castellà. Ha guanyat diversos guardons literaris, ha estat col·laboradora de la Revista de Girona i és jurat dels Premis de Narrativa Sant Narcís i del Concurs Artístic i Literari dels Amics de la Unesco de Girona.