28/02 Presentació TENIM UN COR PER A TU

Benvolgudes i benvolguts,

Divendres 28 de febrer, a les 20h, tindrà lloc la presentació de TENIM UN COR PER A TU , a la Sala del Sindicat de Garriguella.

La presentació anirà a càrrec de l’autora Marta Gubau, i de la il·lustradora, Mariona Trias. Hi participaran la Dra. Montserrat Andreu Garcia i el Dr. Julià Panés, ambdós especialistes en gastroenterologia.

Us hi esperem!

 

L’autora fa participar el lector de tots i cadascun dels moments crucials: diagnòstic, tractament amb quimioteràpia, efectes secundaris, l’espera pel trasplantament de cor, l’operació i la recuperació.

Tot el llibre desprèn positivitat, amor, una força indescriptible.

SINOPSI

Hi ha gent que agafa alguna malaltia greu al llarg de la vida. D’altres, n’agafen diverses. Jo les he agafat totes! I és que dec ser de mena egoista… tot per mi! Sóc irresistiblement atractiva per les malalties… He tastat quasi totes les seccions dels hospitals. Així i tot, penso que sóc afortunada, ho he anat superant. A finals del 2015 tot el meu cos va començar a fallar progressivament i es van anar esgotant les opcions de sobreviure. En aquest llibre explico com vaig poder optar a un trasplantament de cor, i com des d’aleshores puc gaudir d’una nova vida, amb la possibilitat de fer coses a les quals ja havia renunciat.

 

LES AUTORES

Marta Gubau i Comas, 1974. Gironina i de família nombrosa. Aficionada al cinema, l’art i la música. L’apassiona la dansa i l’scrap. Amant de les emocions i del creixement personal. Mestra especialista en llengües estrangeres. Llicenciada en psicopedagogia. Màster en ingressos hospitalaris. Lluitadora nata i supervivent. Reinventant constantment el present. Somiadora de dia, pensadora de nit. Agraïda a la vida i a les oportunitats. Vivint amb el cor obert.

 

 

Mariona Visa Barbosa (Lleida, 1979). Doctora en Comunicació Social i professora de Comunicació i Periodisme Audiovisuals a la Universitat de Lleida. És autora de diversos llibres sobre la maternitat i els mitjans de comunicació. Amiga de la Marta des dels divuit anys, ha viscut com un aprenentatge vital, periodístic i literari el regal de poder escriure a quatre mans aquesta autobiografia mèdica.