15/03 PRESENTACIÓ: Bessons rere la finestra

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre Bessons rere la finestra. el proper Dijous 15 de març, a les 19.00h 

En aquest acte contarem amb la presència de la seva autora, Esther Vila, que intervindrà juntament amb Roser Ripoll Coll, mestra i conductora del club de lectura de la Biblioteca de Vilajuïga. Publica l’editorial Gregal.

L’acte tindrà lloc a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17 de Figueres.

No us la perdeu, us hi esperem!

 

SINOPSIS

Desembre de 1974. Dos bessons de dotze anys i la seva germanastra de cinc, en només tres dies de diferència, es queden orfes de pare i mare i enfrontats a un futur incert.

Juliol de 1998. Un modern iot de bandera italiana, que inexplicablement ha perdut els seus dos tripulants, una parella jove, continua navegant tot sol fins a la costa de Menorca.

Setembre de 2013. La Mercè Juanhuix ha de cobrir el reportatge fotogràfic d’un casament que se celebra en una finca de l’Alt Empordà. Res no fa pensar que aquella feina serà diferent de totes les altres, fins que l’Elisa Dorca, la seva amiga/empleada que l’acompanya, li diu a l’orella que el nuvi ja està casat.

Els bessons rere la finestra explica la història de tres generacions d’una família benestant de Girona, en el si de la qual, i amb vint-i-quatre anys de diferència, es cometen dos homicidis. Oficialment, constaran com a desafortunats accidents; en cap moment seran investigats per la policia i quedaran impunes.

Amors i desamors. Odis que es cuinen a foc lent.

 

L’AUTORA

Esther Vila i Planas (Dosrius, 1949). A l’edat de set anys es va traslladar a Navata i ja mai més ha deixat l’Empordà. Va estudiar Magisteri i, acabada la carrera, va exercir de mestra disset anys en diferents escoles. Durant set més va regentar un establiment de turisme rural. Actualment viu a Ventalló.

Va escriure la seva primera novel·la i uns quants contes infantils a l’edat de vint anys. Després la vida la va portar per uns altres camins. D’uns anys cap aquí ha reprès la seva vocació literària escrivint una sèrie de novel·les d’intriga, que es desenvolupen en escenaris de les comarques gironines.

Cada trama és completament independent de les altres. L’únic fil de connexió ve donat per dos personatges: una reportera gràfica, la Mercè, i la seva col·laboradora i amiga, l’Elisa.

Els bessons rere la finestra és la primera que surt publicada.

 

*La informació dels autors i el pdf amb el fragment del llibre extrets de la web de l’Editorial Gregal