Dia de l’orgull friki

Cada 25 de maig des de l’any 2006 se celebra a Espanya el Dia de l’orgull friki, un bon moment per reinvindicar la passió que molta gent tenim pels còmics, llibres de fantasia i ciència ficció, series, cinema de gènere, etc… Aquest any a La Bookman ho vam celebrar d’una manera molt especial, com molts sabreu en Franchu, alias Mr. Bookman, participa en l’espai radiofònic “Factor F” dins el programa Fem Campana de Ràdio Vilafant juntament amb la Mercè Mayne (periodista y otaku) i en Sergi Toboso (programador y trekkie) i van decidir gravar el programa especial Dia de l’orgull friki en directe i amb públic des de la llibreria.

L’experiència va ser espectacularment bona i molt divertida sobretot gràcies a la gran quantitat de públic que va venir i de la manera com van participar i interactuar amb el programa. Segur que repetirem.

En aquí podeu escoltar la 1a part del programa especial Dia de l’orgull friki que es va emetre per Radio Vilafant el dijous 25 de maig de 2017:

En aquí podeu escoltar la 2a part del programa especial Dia de l’orgull friki on es va fer el Trivial friki:

També podeu veure el video que va gravar del programa l’amiga GiGee:

I recordeu, el 25 de maig es la celebració del Dia de l’orgull friki però en realitat qui és friki ho és tots els dies de l’any.

Llarga vida i pròsperitat!