Dia Del Còmic Gratis 2017

El Free Comic Book Day és un esdeveniment que es celebra cada primer dissabte de maig des de l’any 2002 a les llibreries especialitzades en còmic dels EUA, i consisteix en que aquestes llibreries regalin a tothom qui entri en els seus establiments un còmic. A Espanya es celebra des de l’any 2010 el Dia del Còmic Gratis el segon dissabte de maig, just una setmana després que als EUA, per poder incloure entre els exemplars que es regalen alguns dels mateixos que la versió nord-americana traduits al castellà.

Cartell DDCG 2017

El que es vol aconseguir amb aquest acte és potenciar el paper de les llibreries especialitzades en còmic i donar-les a conèixer al públic general, així com posar de relleu la gran varietat de còmics i novel·les gràfiques que existeixen en el mercat.

A La Bookman aquest 2017 hem participat i hem estat la única llibreria en tota la provincia de Girona que ho ha fet,  i ho hem celebrat regalant vora de 500 exemplars a tothom que s’ha acostat a la llibreria. La resposta de la gent ha estat magnífica i durant tot el dia moltíssima gent ha vingut a interessar-se per l’acte i a recollir el seu còmic gratuït.

En total a Espanya, en aquesta edició del 2017, hi hem participat més de 100 llibreries i s’han regalat més de 50.000 còmics.

Veient l’èxit d’aquest any, ja us podem dir que de cares al Dia Del Còmic Gratis del 2018 hi tornarem i afegirem alguna sorpresa.

Salut i bona lectura!