Presentació del Friki Quadern d’estiu

L’estiu va íntimament lligat a les vacances, el moment on es trenca la rutina i tenim de temps lliure per fer allò que hem estat esperant durant tant de temps. La majoria de gent es dedica a remullar-se a platges i piscines, fer birres a les terrasses, anar a festes de poble, … Però… i els frikis, què fan? Ells s’amaguen de la llum del sol, no volen parlar de fitxatges i encara menys ballar el “Despacito”. Ells gaudeixen tancant-se a la seva bat-cova particular, ficant-se al dia amb pel·lícules, lectures, sèries, …

Per posar remei a aquesta situació, l’associació figuerenca Oci Ficció ha publicat: El Friki Quadern d’Estiu. Aquest quadern està farcit de passatemps com sudokus, sopes de lletres o manualitats de temàtica culturalment dispersa. Podràs ajudar a Toni De La Torre a cercar els títols de les seves sèries preferides, construir un radar per trobar les boles del drac o colorejar una il·lustració dels antiherois del temps i l’espai Rick i Morty, i molts reptes més! El cost del Friki Quadern d’Estiu és de tan sols 1€. Amb la seva compra estàs col·laborant amb l’associació Oci Ficció per tal que puguin preparar properes activitats i esdeveniments.

Aquest dijous 25 d’agost de 2017 a les 19:30, en Jacint Casademont en representació de l’associació Oci Ficció vindrà a La Bookman Llibreria per presentar-nos el Friki Quadern d’Estiu i tindrem l’oportunitat de sentir de la seva veu en què s’han basat per fer-lo, d’on han tret l’enginy i la inspiració, així com també perquè ens expliqui futures accions i activitats que tenen previstes des de l’associació.

Així que ja sabeu, agafeu els vostres bolis i coneixements més nerds i veniu a lluir-los aquest dijous a La Bookman Llibreria!