27/6 XERRADA MARVEL TWO-IN-ONE: ENDGAME + SPIDERMAN FAR FROM HOME

Ara que ja fa unes setmanes de l’estrena de AVENGERS: ENDGAME i que tots els fans de l’Univers Cinematogràfic Marvel hem pogut visualitzar-la més d’un cop, i digerir-la en la intimitat, toca comentar les impressions i sensacions que ens ha deixat aquesta obra mestra del cinema de superherois. Per això hem citat els experts Marvel habituals de El Rincón del Gamer perque ens ajudin a jutjar  que ens va semblar i descobrir detalls que potser ens van passar per alt de la pel·lícula. Però no oblidem que en pocs dies s’estrena SPIDER-MAN: FAR FROM HOME , així que aprofitarem la ben entesa per saber d’on ve i les últimes notícies i informacions sobre el film.

La cita és el proper dijous 27 de juny a les 20:00 a la nostra llibreria, al carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres. Primer comentarem i jutjarem tot el que vam veure a la pel·lícula AVENGERS: ENDGAME i tot seguit mirarem de desvetllar com seguirà l’UCM i quines sorpreses podem esperar en el futur. I, finalment, mirarem de fer una preview de la que serà la pel·lícula de l’estiu… SPIDER-MAN: FAR FROM HOME.

Com en totes les xerrades que fem a La Bookman, volem que siguin el més participatives possible, així que si veniu no us talleu, participeu i digueu la vostra. També advertir-vos que si veniu, es millor haver vist la pel·lícula AVENGERS: ENDGAME perquè de ben segur que deixarem anar més d’un spoiler.

 

Per anar fent boca aquí teniu el trailer oficial de la pel·lícula SPIDER-MAN: FAR FROM HOME