Presentació d’ ORN, el joc de rol de Quim Bou

El proper dissabte 27 de juliol en el marc de les terceres Jornades de Rol que organitza l’associació Oci Ficció tindrem l’oportunitat de conèixer l’autor de còmics Quim Bou creador del còmic Orn i de la seva versió infantil, Ornis, que es publica a la revista Cavall Fort.

En Quim Bou juntament amb en Jordi Martin, vindrán a presentar-nos el manual de rol: ORN publicat recentment per Nexo Ediciones. En aquest joc de rol tindrem l’oportunitat de posar-nos en la pell de l’heroic gos pastor o dels seus companys d’aventures en el món de Sepdentrion.

Aquesta serà una presentació diferent ja que aprofitant les jornades de rol d’Oci Ficció, també podreu assistir a partides de rol de mostra d’aquest manual.

La presentació del manual de rol ORN serà a les 16:30 al Centre Cívic Les Mèlies, del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 26, a Vilafant, després de la presentació es faran les partides de mostra. Les inscripcions dependrán de l’organització de les jornades i del volum de gent que hi vulgui participar.

Podeu consultar la resta d’activitats i propostes roleres de les Jornades de rol en la web d’Oci Ficció en aquest enllaç .