AJORNADA – Presentació: UN PAS CAP AL NORD-OEST

*** AQUESTA PRESENTACIÓ HA ESTAT AJORNADA ***

PENDENT DE NOVA DATA

 

Benvolgudes i Benvolguts,

El proper dijous 19 de març, a les 19h, us convidem a la presentació del llibre Un pas cap al Nord-oest, a la nostra llibreria del Carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres.

A l’acte comptarem amb la presència de l’autor, l’advocat i escriptor Carles McCragh, i la presentació serà conduïda pel també advocat i escriptor, Narcís Serra.

Publica Edicions Cal·lígraf.

Us hi esperem!

 

SINOPSI

És un home senzill i, al mateix temps, complicat. Curiós, pessimista, tendre, afrancesat. Té bons sentiments i una certa rancúnia. Voldria fugir de tot el que l’envolta; fugir, com en un altre temps va fer l’explorador John Franklin, a qui diuen que físicament s’assembla, cercant un pas cap el Nord-oest, segurament cap a París, on somia que hi viu el fantasma del seu pare.
Si Paris no és cap festa, Girona, població que estima i malmira alhora, i per la qual no se sent en absolut estimat, és per a ell un lloc desolat i gèlid.
En aquest ajustament de comptes amb la vila on va néixer, amb alguns dels personatges i espectres que hi viuen, i amb ell mateix, somiarà sempre, com si fos una altra pel·lícula francesa en blanc i negre, en el final de l’escapada.
Però… ho aconseguirà? Trobarà algun lloc millor, o tot serà només un nou miratge?

 

l’autor

Advocat. Degà del Col·legi d’Advocats de Girona. és fundador i president de l’Associació Humanitària LiberPress, que des de 1999, concedeix anualment els Premis LiberPress a periodistes, associacions, cineastes, músics i escriptors de prestigi internacional que s’hagin destacat per la seva trajectòria solidària, humanitària i independent.
Amb la seva novel·la La infermera tunissiana (Palma de Mallorca, 2008) va guanyar el premi Pare Colom 2008 de narrativa, obra que va ser traduïda a l’àrab el 2010. El hombre que amaneció italiano (Madrid, 2011) va ser finalista del Premi Juan Rulfo de novel·la curta l’any 2007, premi que es concedeix a París. Ha publicat també Fauna fantàstica del Fluvià a Besalú (Besalú, 2010) i és col·laborador habituals de diverses publicacions, entre elles Recull, Lletres a Plom i la Revista de Girona.