29/09 (12h) Vermut literari “Escriure fantàstic a la Catalunya Nord”

França ha estat, per diferents motius, el lloc des del qual han escrit un bon grapat d’escriptors catalans. A la Convenció ens ha semblat oportú doncs, que, per mor de la nostra vocació transfronterera, muntem una tertúlia a l’hora del vermutet per parlar-ne amb dos de ben destacats:

Per un costat, Joan-Lluís Lluís, autor de diverses obres de tarannà fantàstic ,l’última de les quals la novel·la guanyadora de l’últim Premi Sant Jordi (Òmnium Cultural), “Jo soc aquell que va matar Franco”, (Proa, 2018), ens explicarà què implica escriure en català a la Catalunya Nord.

Per un altre, Antoni Munné-Jordà, possiblement la personalitat més destacada en això del fantàstic en català, ens aproximarà a la figura de l’autor banyolí Pere Verdaguer, exiliat a França i autor d’una considerable obra de ciència-ficció en català.

Presentarà els dos autors i servirà copes si fa falta el professor i editor del web El Biblionauta  i de la col·lecció Ciència Ficció de Pagès Editors, Daniel Genís Mas

Organitza l’ Associació De Veïns Rally Sud, El Gato de Vader i l’ Agrupació d’Amics de la Ciència-Ficció en Català – AACFC, amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Figueres.